php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #23667 browscap.ini
Submitted: 2003-05-16 17:31 UTC Modified: 2003-05-16 17:34 UTC
From: fyxer at hotmail dot com Assigned:
Status: Closed Package: Unknown/Other Function
PHP Version: 4.3.2RC3 OS: winxp pro
Private report: No CVE-ID: None
 [2003-05-16 17:31 UTC] fyxer at hotmail dot com
No script to reproduce. If I enable browscap.ini like I have in 4.2.3 the web server just won't start. Sambar 5.3 Production on WinXP Pro. If I comment out the browscap function it works fine and so does everything else so far.
I initally used the same browscap file I was using, I downloaded the latest one and nothing changes. I see other comments:
Bug #10720: Error Parsing Browscap.ini
Bug #18288: browscap.ini and get_browser()
Bug #19589: browscap.ini
Bug #5635: broscap still not working
but they did not show up in the search, they only showed after i tried to submit this and I am not sure if they are the same as it did work for me before. 

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-05-16 17:34 UTC] moriyoshi@php.net
This bug has been fixed in CVS.

In case this was a PHP problem, snapshots of the sources are packaged
every three hours; this change will be in the next snapshot. You can
grab the snapshot at http://snaps.php.net/.
 
In case this was a documentation problem, the fix will show up soon at
http://www.php.net/manual/.

In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites in short time.
 
Thank you for the report, and for helping us make PHP better.
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat May 28 17:05:46 2022 UTC