php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #8826 Requests
Submitted: 2001-01-20 21:14 UTC Modified: 2001-04-28 16:33 UTC
From: hatamy1 at aol dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: PWS related
PHP Version: 4.0.4pl1 OS: Win 2000 Prof.
Private report: No CVE-ID: None
 [2001-01-20 21:14 UTC] hatamy1 at aol dot com
Dier Sirs,

I'm a successful professional internet programmer in Germany.
and nevertheless, it has come to a situation that some thing goes wrong ;) 

Hier is the list of the installed Programms:
1) PWS of the Windows 2000 installed 
2) Mysql (the last Version)
3) PHP (last version)
4) Macromedia Flash 4
5) Macromedia Flash 5
6) Macromedia Ultradev 4.0 

First of all the is noway running php when IIS is installed!
Furthermore I have tried the same with Microsoft Server 2000 Advanced with the same result!

After uninstalling IIS then the PHP Script started to work!

I have programmed a simple registration form in Flash
and loaded the information with var=post and var=Get

the information was passed with no problem and saved in the databank

But reading the information back into Flash is NOT POSSIBLE!
I have done the same test with flash 5 too but with no success.

I have tried all the possibilities and unfortunatelly I have to a admit that php does not work or my knowledge is not enougth to understand what is going on.

I would be very glad to recieve some help or corrections from you.


Thank you

TH


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-01-20 21:19 UTC] hatamy1 at aol dot com
Hier is the list of the installed Programms:
1) PWS of the Windows 2000 installed 
2) Mysql (the last Version)
3) PHP (last version)
4) Macromedia Flash 4
5) Macromedia Flash 5
6) Macromedia Ultradev 4.0 

First of all the is noway running php when IIS is installed!
Furthermore I have tried the same with Microsoft Server 2000 Advanced with the same
result!

After uninstalling IIS then the PHP Script started to work!

I have programmed a simple registration form in Flash
and loaded the information with var=post and var=Get

the information was passed with no problem and saved in the databank

But reading the information back into Flash is NOT POSSIBLE!
I have done the same test with flash 5 too but with no success.

I have tried all the possibilities and unfortunatelly I have to a admit that php does not
work or my knowledge is not enougth to understand what is going on.

I would be very glad to recieve some help or corrections from you.


Thank you

TH

 [2001-01-20 21:19 UTC] hatamy1 at aol dot com
Hier is the list of the installed Programms:
1) PWS of the Windows 2000 installed 
2) Mysql (the last Version)
3) PHP (last version)
4) Macromedia Flash 4
5) Macromedia Flash 5
6) Macromedia Ultradev 4.0 

First of all the is noway running php when IIS is installed!
Furthermore I have tried the same with Microsoft Server 2000 Advanced with the same
result!

After uninstalling IIS then the PHP Script started to work!

I have programmed a simple registration form in Flash
and loaded the information with var=post and var=Get

the information was passed with no problem and saved in the databank

But reading the information back into Flash is NOT POSSIBLE!
I have done the same test with flash 5 too but with no success.

I have tried all the possibilities and unfortunatelly I have to a admit that php does not
work or my knowledge is not enougth to understand what is going on.

I would be very glad to recieve some help or corrections from you.


Thank you

TH

 [2001-04-28 16:33 UTC] jmoore@php.net
Please ask questions on php-general@lists.php.net not here.
 [2010-10-21 21:41 UTC] caz-kavak-7 at hotmail dot com
HACKED BY USLANMAZ
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Aug 17 13:03:48 2022 UTC