php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #8767 user name prepended to table names in query
Submitted: 2001-01-17 15:41 UTC Modified: 2001-11-14 06:42 UTC
From: david dot rhodes at mail1 dot monmouth dot army dot mil Assigned:
Status: Closed Package: Informix related
PHP Version: 4.0.3pl1 OS: RH 6.2
Private report: No CVE-ID: None
 [2001-01-17 15:41 UTC] david dot rhodes at mail1 dot monmouth dot army dot mil
I folks, I have searched many sources for a few days looking for an answer to no avail. I have what seems to be a properly configured setup of Redhat 6.2, PHP 4.0.3pl1, Informix Dyn Server 7.30. At this point I am trying to build a simple database browser. Using ifx_{connect, query, close} I can query a database in the 'informix.systables' and get results, using a particular db@server, uname, passwd in the ifx_connect call. However, using the same parameters a simple query, such as:

select * from action

always fails with code

(E [SQLSTATE=42 000 SQLCODE=-206]) 
string: The specified table (uname.action) is not in the database

If I use different db/server or uname or passwds, I get the expected error messages regarding the error. It seems that the user name (2nd parameter in ifx_connect call) is being prepended to the table request for some reason??? Running the same query from "dbaccess" works. I have not seen this error mentioned anywhere in user groups, web sites, etc.

Thanks for any help,
dave

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-10-23 11:34 UTC] sniper@php.net
Does this happen with latest CVS snapshot from http://snaps.php.net/ ?

 [2001-11-14 06:42 UTC] sander@php.net
No feedback. Closing.
 
PHP Copyright © 2001-2018 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Nov 14 11:01:25 2018 UTC