php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #75594 No CSS on page
Submitted: 2017-11-30 00:38 UTC Modified: 2018-07-04 08:02 UTC
Votes:3
Avg. Score:3.0 ± 1.6
Reproduced:1 of 3 (33.3%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: danielklein at airpost dot net Assigned:
Status: Open Package: Systems problem
PHP Version: Irrelevant OS:
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: danielklein at airpost dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2017-11-30 00:38 UTC] danielklein at airpost dot net
Description:
------------
---
From manual page: http://www.php.net/errorfunc.configuration
---
The CSS appears to be completely missing.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2017-11-30 13:08 UTC] cmb@php.net
-Status: Open +Status: Feedback -Type: Documentation Problem +Type: Bug -Package: Documentation problem +Package: Website problem -Assigned To: +Assigned To: cmb
 [2017-11-30 13:08 UTC] cmb@php.net
Hmm, works for me.  Are you redirected to a certain mirror?
 [2017-11-30 13:53 UTC] philip@php.net
Accessing 'www.php.net' is also failing for me. Console shows a bunch of errors similar to:

[Error] Failed to load resource: A server with the specified hostname could not be found. (php-logo.svg, line 0)
[Error] Failed to load resource: A server with the specified hostname could not be found. (cached.php, line 0)
...

With references to us1 e.g.,

http://us1.php.net/images/logos/php-logo.svg

That mirror appears broken.
 [2017-11-30 13:56 UTC] philip@php.net
-Status: Feedback +Status: Critical
 [2017-11-30 13:56 UTC] philip@php.net
Strangely, according to the mirror management system, this mirror is disabled. The last  log entry for us1 reads:

17-OCT-2017 17:07:21 UTC [kalle] Mirror updated: Disabled as per #74644

Marking this bug as critical.
 [2017-11-30 13:56 UTC] cmb@php.net
The us1.php.net mirror issue is already tracked as bug #74644.
 [2017-11-30 13:57 UTC] cmb@php.net
-Package: Website problem +Package: Systems problem -Assigned To: cmb +Assigned To:
 [2017-11-30 17:57 UTC] philip@php.net
That appears to be a different issue. The mirror infrastructure appears broken as we should never see us1.php.net because it's (theoretically) disabled.

Maybe deleting us1 (as opposed to only disabling it) would solve the problem in the short term?
 [2017-11-30 18:01 UTC] philip@php.net
I disabled "Round-Robin" on us1 so we'll see if that helps. Maybe "Round-Robin" ignores the Active option? I'm not sure.
 [2018-01-10 19:46 UTC] bea dot el dot tea at gmail dot com
FYI, I'm still experiencing this issue as of today.
 [2018-07-04 01:11 UTC] kalle@php.net
Given its been sometime since the last reply, is this still an issue?
 [2018-07-04 01:11 UTC] kalle@php.net
-Status: Critical +Status: Feedback
 [2018-07-04 08:02 UTC] danielklein at airpost dot net
-Status: Feedback +Status: Open
 [2018-07-04 08:02 UTC] danielklein at airpost dot net
I can confirm that there's still no CSS on that page, and it loads slowly.

This is the network request log:

304 http ://www.php.net/errorfunc.configuration
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/fonts/Fira/fira.css
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/fonts/Font-Awesome/css/fontello.css
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1478800802&f=/styles/theme-base.css
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1521070803&f=/styles/theme-medium.css
(failed) http ://tw1.php.net/images/logos/php-logo.svg
(failed) http ://tw1.php.net/images/notes-add@2x.png
200 http ://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/js/ext/modernizr.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/js/ext/hogan-2.0.0.min.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/js/ext/typeahead.min.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/js/ext/mousetrap.min.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1421837618&f=/js/search.js
(failed) http ://tw1.php.net/cached.php?t=1516300802&f=/js/common.js
(failed) http ://tw1.php.net/images/to-top@2x.png
(failed) http ://tw1.php.net/favicon.ico

Note that none of the failed addresses got an HTTP response code.

I had to mangle the URLs to bypass the spam filter.
 
PHP Copyright © 2001-2018 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Oct 18 10:01:25 2018 UTC