php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #60246 $_SERVER['SERVER_PROTOCOL'] missing
Submitted: 2011-11-08 18:54 UTC Modified: 2011-11-09 07:47 UTC
From: toma4k at 10g dot pl Assigned:
Status: Closed Package: Built-in web server
PHP Version: 5.4.0beta2 OS: Windows 7
Private report: No CVE-ID: None
 [2011-11-08 18:54 UTC] toma4k at 10g dot pl
Description:
------------
$_SERVER['SERVER_PROTOCOL'] is missing

Test script:
---------------
<?php
echo isset($_SERVER['SERVER_PROTOCOL']) ? 'SERVER_PROTOCOL is set' : 'SERVER_PROTOCOL missing';
?>

Expected result:
----------------
SERVER_PROTOCOL is set

Actual result:
--------------
SERVER_PROTOCOL missing

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2011-11-08 19:00 UTC] toma4k at 10g dot pl
-Operating System: +Operating System: Windows 7
 [2011-11-08 19:00 UTC] toma4k at 10g dot pl
added OS info
 [2011-11-09 03:17 UTC] laruence@php.net
-Status: Open +Status: Feedback
 [2011-11-09 03:17 UTC] laruence@php.net
Please try using this snapshot:

  http://snaps.php.net/php5.4-latest.tar.gz
 
For Windows:

  http://windows.php.net/snapshots/


 [2011-11-09 07:47 UTC] toma4k at 10g dot pl
Yeah, it's OK. Should've checked latest build. My bad.
 [2011-11-09 07:47 UTC] toma4k at 10g dot pl
-Status: Feedback +Status: Closed
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Nov 24 13:01:23 2020 UTC