php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #55993 Bug system won't accept my password for a bug
Submitted: 2004-02-19 19:13 UTC Modified: 2004-05-19 22:18 UTC
From: papercrane at reversefold dot com Assigned: pajoye (profile)
Status: Closed Package: PECL bug system (PECL)
PHP Version: Irrelevant OS: N/A
Private report: No CVE-ID: None
 [2004-02-19 19:13 UTC] papercrane at reversefold dot com
Description:
------------
It always says it's incorrect


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2004-02-19 19:36 UTC] neufeind@php.net
Please provide some additional feedback. I haven't yet experienced a problem with the password. How is this bug reproducable, in detail ...

a) The problems occur *after* you submitted the bug, e.g. when you try to edit it afterwards?
b) Did you enter any special characters in your password?
c) Did you maybe click on a direct link from an email or how did you reach the bug where you needed to type in the password again?
...
 [2004-02-19 19:51 UTC] papercrane at reversefold dot com
I just searched for this bug and clicked on its link, then went to Edit Submission and typed in my password (and comment). The password has no special characters at all.
 [2004-02-19 19:53 UTC] papercrane at reversefold dot com
Hmmmm, this only happens in Mozilla Firefox. The password field is already filled out for me although I have removed all saved passwords for the site.

In fact, the HTML has a value in it which appears to be an md5 hash:
<input type="password" name="pw" value="ce96408e3997249457a2372cc28c15ba" size="10" maxlength="20" />
 [2004-02-19 19:54 UTC] papercrane at reversefold dot com
Testing...
 [2004-02-19 19:56 UTC] papercrane at reversefold dot com
If I remove the PEAR_PW cookie (from my PEAR login I assume) the problem goes away. Am I supposed to use the same password for both bugs and my login?
 [2004-02-19 19:58 UTC] papercrane at reversefold dot com
Actually, they are the same password, so that shouldn't be the problem...it's just the cookie.
 [2004-03-11 16:19 UTC] pajoye@php.net
Does it work now? Try with another browser too.
 [2004-03-12 12:37 UTC] papercrane-2 at reversefold dot com
Nope, still doesn't work. Is the bug system reading the PEAR_PW cookie at all?
 [2004-05-19 22:18 UTC] danielc at analysisandsolutions dot com
Fixed.
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Dec 02 04:01:24 2020 UTC