php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #55987 Compile error
Submitted: 2004-02-13 04:41 UTC Modified: 2004-02-23 14:38 UTC
From: toby@php.net Assigned:
Status: Not a bug Package: tidy (PECL)
PHP Version: 4.3.3 OS: Debian Woody
Private report: No CVE-ID: None
 [2004-02-13 04:41 UTC] toby@php.net
Description:
------------
Installation log:

pear -v install tidy
downloading tidy-1.0.tgz ...
Starting to download tidy-1.0.tgz (16,834 bytes)
......done: 16,834 bytes
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/CREDITS
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/README
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/TODO
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/examples/cleanhtml.php
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/examples/dumpit.php
md5sum ok: /usr/share/pear/doc/tidy/examples/urlgrab.php
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/001.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/002.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/003.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/004.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/005.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/005.html
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/006.phpt
md5sum ok: /usr/share/pear/test/tidy/tests/007.phpt
3 source files, building
building in /tmp/tmpU1I8OH/tidy-1.0
running: phpize
autoconf: Undefined macros:
configure.in:65:AC_PROG_LIBTOOL
`phpize' failed


Reproduce code:
---------------
Please note that I use PHP 4.3.4 (actual stable).


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2004-02-14 09:19 UTC] mike@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PEAR.


Hi Toby,

it's running straight through for me -
PHP 4.3.4,
autoconf 2.13, (if you're using 2.5x that may be the prob)
libtool 1.5.0a

Mike


 [2004-02-23 14:38 UTC] mike@php.net
autoconf was the problem
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Jan 24 14:03:33 2022 UTC