php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #5527 Oracle 8.1.6 + LDAP+ PHP 4.0.1pl2 = LDAP_add problem
Submitted: 2000-07-12 06:05 UTC Modified: 2000-10-29 00:11 UTC
From: stephane dot guelec at francetelecom dot fr Assigned: sniper (profile)
Status: Closed Package: LDAP related
PHP Version: 4.0.1pl2 OS: Linux/Suse 6.2
Private report: No CVE-ID: None
 [2000-07-12 06:05 UTC] stephane dot guelec at francetelecom dot fr
I have compile PHP4.0.1.pl2 with LDAP, MYSQL, oracle, IMAP support as an apx for Apache 1.3.6
I can connect, bind the LDAP server (MS Site Server)
But, when I want to add (ldap_add), the result is "page contains no data".
The script runs correctly on a PHP3/LDAP/MYSQL /REDHAT serveur.

When I recompiled without Oracle.
Ldap works fine.

Is there a patch for this problem ?
Thanks to send me a EMail, when a fix is done

Stef

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2000-07-22 15:05 UTC] sniper at cvs dot php dot net
Have you tried to change the link order? See url below.

http://marc.theaimsgroup.com/?l=php-dev&m=96331527717951&w=2

--Jani

 [2000-07-22 15:07 UTC] sniper at cvs dot php dot net
Forgot to change that bug status.

--Jani
 [2000-09-05 22:01 UTC] sniper@php.net
Please upgrade to php4.0.2 and configure
with --with-ldap=/usr/local/oracle/product/8.1.6 instead of openldap.

Report back if this works for you or not.

--Jani
 [2000-10-02 22:19 UTC] sniper@php.net
I'm going to fix this..sometime soon.

--Jani
 [2000-10-29 00:11 UTC] sniper@php.net
Fixed in CVS.

--Jani
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Dec 03 08:03:33 2021 UTC