php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #5309 Apache seg faults when loading PHP4
Submitted: 2000-07-01 15:55 UTC Modified: 2000-08-18 18:58 UTC
From: alex dot buell at tahallah dot clara dot co dot uk Assigned:
Status: Closed Package: Dynamic loading
PHP Version: 4.0.1 OS: Linux 2.2.16
Private report: No CVE-ID: None
 [2000-07-01 15:55 UTC] alex dot buell at tahallah dot clara dot co dot uk
I'm having the same problem, but with PHP 4.0.1, running 
on Linux 2.2.16, Apache 1.3.12. If I don't comment out 
the LoadModule/AddModule php4 stuff from the configuration 
file, Apache will definitely crash'n'burn on restart.

However, I found out that it only does that *if* I compile
in the iodbc stuff. I imagine if you leave out the mysql stuff it will work. 

The strangest thing is that on my other development box,
it works PERFECTLY!!

I don't know why, perhaps it could be a resource problem? 
The big server has the broken PHP4 stuff, and has loads of
virtual websites. My development machine has the same but 
only website. 

Any ideas? 

Cheers,
alex.buell@tahallah.clara.co.uk

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2000-07-01 15:56 UTC] alex dot buell at tahallah dot clara dot co dot uk
The bug report I filed was in response to BUG #5257
 [2000-07-27 20:03 UTC] waldschrott@php.net
Please verify that it?s still happening using the latest version of PHP (release 4.0.1pl2 or CVS).
 [2000-08-18 18:58 UTC] sniper@php.net
No feedback, not enough info.

--Jani
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Aug 10 02:01:24 2020 UTC