php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #43615 display_errors=On doesn't work; =stdout works
Submitted: 2007-12-17 13:01 UTC Modified: 2007-12-30 01:00 UTC
Votes:4
Avg. Score:4.5 ± 0.9
Reproduced:4 of 4 (100.0%)
Same Version:2 (50.0%)
Same OS:0 (0.0%)
From: scratch65535 at att dot net Assigned:
Status: No Feedback Package: Output Control
PHP Version: 5.2.5 OS: Windows 2000
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2007-12-17 13:01 UTC] scratch65535 at att dot net
Description:
------------
Converting to 5.2.5 from a working v4 setup under W2K and Apache 1, I set display_errors=on as in my v4 .ini, but got no output.  Setting it to =stdout does appear to work. This seems to be a regression.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2007-12-30 01:00 UTC] php-bugs at lists dot php dot net
No feedback was provided for this bug for over a week, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".
 [2009-07-25 01:18 UTC] felix dot thiele at gmail dot com
it seems like im having this issue under WinXP/ XAMPP 1.7.0

  + Apache 2.2.11
  + PHP 5.2.8 + PEAR

testet various configurations, changing of php.ini and php script ini_set.

neither error output or error logging worked for me
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Aug 18 20:05:44 2022 UTC