php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #27568 Bus error
Submitted: 2004-03-11 10:16 UTC Modified: 2004-03-16 11:58 UTC
Votes:1
Avg. Score:4.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:0 (0.0%)
Same OS:0 (0.0%)
From: paulomauricio at datasus dot gov dot br Assigned:
Status: No Feedback Package: Apache related
PHP Version: 4.3.4 OS: Solaris 7
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2004-03-11 10:16 UTC] paulomauricio at datasus dot gov dot br
Description:
------------
When I have seen my graphs, anything happen. And my Apache's log error show : bus error (10).


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2004-03-11 10:33 UTC] derick@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.

 [2004-03-11 10:49 UTC] paulomauricio at datasus dot gov dot br
I use PHP 4.3.4 with RRDTOOL, APACHE an Solaris 7. Before OS was Solaris 8, everything ok. I use CACTI for monitor my routers. 
Well, now when I try to view my graphs, the graphs are not generate. Only error is in Apache's log, "child process(PID..) bus error (10)".
 [2004-03-16 11:58 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Jan 26 16:01:25 2020 UTC