php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #2579 ISAPI problem
Submitted: 1999-10-20 10:47 UTC Modified: 2000-02-12 17:51 UTC
From: matt at plastercine dot com Assigned:
Status: Closed Package: Installation problem
PHP Version: 4.0 Beta 2 OS: WinNT 4 SP5
Private report: No CVE-ID: None
 [1999-10-20 10:47 UTC] matt at plastercine dot com
I installed PHP3 under NT4 SP5, running IIS4, and everything works fine, mapping all .php to php.exe.  However, I installed PHP4 and everything fails.  

If I leave my set up as it was, i.e. php files map to php.exe I get the following error:

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
-----------------------------------------

However, if I set up my an ISAPI filter, and map all .php files to the .dll, I get this error first:
HTTP 500 error
--------------------------
and then this error:
Invalid access to memory location. 
----------------------------------

Strangely, from dos prompt if I type php.exe I can type in code and it returns a valid response.  Doesn't seem to recognise function session_start() so I wonder if it is using php3 ?????

I have set up a .ini file, have disabled all modules, etc. etc.


Could someone please help ???

Matthew o

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2000-02-12 17:51 UTC] andi at cvs dot php dot net
Please try http://www.php.net/~andi/php-pre-beta4.zip and reopen the bug report if you still have problems. Make sure you get rid of your old PHP .dll's
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri May 24 18:01:30 2024 UTC