php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #24832 Net::UserAgent_Detect: Problem with some user agents
Submitted: 2003-07-27 17:04 UTC Modified: 2004-03-10 19:51 UTC
From: ddomhoff at web dot de Assigned: dallen (profile)
Status: No Feedback Package: PEAR related
PHP Version: Irrelevant OS: Irrelevant
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2003-07-27 17:04 UTC] ddomhoff at web dot de
Description:
------------
It seems, that Net_UserAgent_Detect does not get along with user agents, which have an underscore in their  string, like the W3C Validator has.
If there is one, you get notices:
Undefined offset: 0 in PEAR\Net\UserAgent\Detect.php on line 249
The same for offset 1, 2 and 3.




Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-07-28 09:12 UTC] nicos@php.net
Hmm, according to the line 249, it looks the reg
doesnt allow '_'.

if (preg_match(";^([[:alnum:]]+)[ /\(]*[[:alpha:]]*([\d]*)(\.[\d\.]*);", $agt, $matches)) {

 [2004-03-10 19:51 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2018 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Nov 14 13:01:25 2018 UTC