php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21749 webmail ( squirrelmail 1.2.10
Submitted: 2003-01-19 09:22 UTC Modified: 2003-02-04 16:50 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: mattb at unix4all dot serveftp dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: *General Issues
PHP Version: 4.3.0 OS: freebsd 4.5
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2003-01-19 09:22 UTC] mattb at unix4all dot serveftp dot com
When  i try to use my webmail ( squirrelmail 1.2.10 ) my browser says document contains no data. If i use php 4.2.3, it works when it feels like it, 4.2.3 is flaky with the webmail system. I use apache 2.0.43 and it compiled just fine, i compiled it the way squirrelmail wanted it, still does not work.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-19 09:27 UTC] derick@php.net
Thank you for this bug report. To properly diagnose the problem, we
need a backtrace to see what is happening behind the scenes. To
find out how to generate a backtrace, please read
http://bugs.php.net/bugs-generating-backtrace.php

Once you have generated a backtrace, please submit it to this bug
report and change the status back to "Open". Thank you for helping
us make PHP better.
 [2003-02-04 16:50 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2017 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Nov 19 01:31:42 2017 UTC