php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #20682 PHP confuses <?xml with the <? start of PHP code
Submitted: 2002-11-27 13:04 UTC Modified: 2002-11-27 13:08 UTC
From: s2sfar at peak dot org Assigned:
Status: Not a bug Package: XML related
PHP Version: 4.2.3 OS: Slackware 8.1
Private report: No CVE-ID: None
 [2002-11-27 13:04 UTC] s2sfar at peak dot org
Some code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
...
<?php
      require 'footer.php?unselected=downloads';
?>


Compiled with MySQL and AXPS:
'./configure' '--with-mysql=/usr/local/mysql' '--with-apxs=/usr/sbin/apxs'



Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-11-27 13:06 UTC] derick@php.net
Sorry, but your problem does not imply a bug in PHP itself.  For a
list of more appropriate places to ask for help using PHP, please
visit http://www.php.net/support.php as this bug system is not the
appropriate forum for asking support questions. 

Thank you for your interest in PHP.
 [2002-11-27 13:07 UTC] s2sfar at peak dot org
Sorry...wrong e-mail address: It is s2sfarm@peak.org.
 [2002-11-27 13:08 UTC] derick@php.net
Sorry, but your problem does not imply a bug in PHP itself.  For a
list of more appropriate places to ask for help using PHP, please
visit http://www.php.net/support.php as this bug system is not the
appropriate forum for asking support questions. 

Thank you for your interest in PHP.

check:
http://www.php.net/manual/en/language.basic-syntax.php#language.basic-syntax.phpmode
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Nov 25 23:01:24 2020 UTC