php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #16175 PHP scripts do not execute
Submitted: 2002-03-19 19:29 UTC Modified: 2002-03-19 19:45 UTC
From: billtricarico at yahoo dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: *Configuration Issues
PHP Version: 4.1.2 OS: Win XP Pro
Private report: No CVE-ID: None
 [2002-03-19 19:29 UTC] billtricarico at yahoo dot com
I have installed Apache 1.3.23 and PHP 4.1.2 on Win XP Pro with the latest patches/fixes. My simpel <? phpinfo(); ?> script does not execute.  The PHP code itself shows up on the page, not the PHP info page.  I have configured this thing in both SAPI and non-SAPI and I get the same results from both.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-03-19 19:45 UTC] sniper@php.net
The bug system is not the appropriate forum for asking support
questions. For a list of a range of more appropriate places to ask
for help using PHP, please visit http://www.php.net/support.php
 [2002-03-19 22:46 UTC] billtricarico at yahoo dot com
I would consider this a bug, even though I classified it as a configuration issue.  I followed the installation instructions to the T and all I get is the source code on the web page.
 [2002-03-20 01:44 UTC] billtricarico at yahoo dot com
Ok I got it to work.  The phpinfo.php file I was using was being saved as phpinfo.php.txt.

-Bill
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Aug 19 12:05:43 2022 UTC