php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #15839 random error related to stripslashes
Submitted: 2002-03-02 16:43 UTC Modified: 2002-04-03 00:00 UTC
Votes:3
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:3 of 3 (100.0%)
Same Version:1 (33.3%)
Same OS:1 (33.3%)
From: admin at mactalk dot dk Assigned:
Status: No Feedback Package: MySQL related
PHP Version: 4.1.2 OS: Linux
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2002-03-02 16:43 UTC] admin at mactalk dot dk
I'm webmaster/developer of the support / news site 
www.mactalk.dk

The company which host this site, have recently upgraded 
php from 4.0.6 to 4.1.2 due to the upload security bug.

After they have upgraded php to 4.1.2, I'm having problems 
with stripslashes randomly not working. The result is that 
data from the MySQL database will be displayed with 
backslashes i.e.: <a href=\"http://www.mactalk.dk\">

Please visit the forums www.mactalk.dk/foraindex.php to 
reproduce the error. Please note that this error is a 
random error and that you there fore might have to reload 
the page a couple of times to see it.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-03-02 16:44 UTC] admin at mactalk dot dk
I'm webmaster/developer of the support / news site 
www.mactalk.dk

The company which host this site, have recently upgraded 
php from 4.0.6 to 4.1.2 due to the upload security bug.

After they have upgraded php to 4.1.2, I'm having problems 
with stripslashes randomly not working. The result is that 
data from the MySQL database will be displayed with 
backslashes i.e.: <a href=\"http://www.mactalk.dk\">

Please visit the forums www.mactalk.dk/fora_index.php to 
reproduce the error. Please note that this error is a 
random error and that you there fore might have to reload 
the page a couple of times to see it.
 [2002-03-02 17:51 UTC] mfischer@php.net
Until you provide more information (== reproducable script, related php.ini settings) there's little we can do for you.
 [2002-04-03 00:00 UTC] php-bugs at lists dot php dot net
No feedback was provided for this bug for over a month, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".
 [2003-03-05 11:15 UTC] aw at mittwaldmedien dot de
We are using the same Php version on a Suse 7.2 System.
Sometimes we also have this problem.
We use typo3 as Cms System and the error occurs sometimes on several Typo3 Installations.

Typo3 stores some html code in the database for caching and sometimes the data is not parsed after reading from the database and published to the client.
After clearing the table, every thing works fine again...
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Sep 16 23:03:39 2021 UTC