php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #1563 PHP was not active with Netscape Enterprise Server 3.6
Submitted: 1999-06-18 01:39 UTC Modified: 2001-02-10 15:49 UTC
From: youngtk at www dot dm dot co dot kr Assigned:
Status: Closed Package: Other
PHP Version: 3.0.7 OS: Solaris 2.6
Private report: No CVE-ID: None
 [1999-06-18 01:39 UTC] youngtk at www dot dm dot co dot kr
I've runned the PHP cgi program with Netscape Server but I can't get anything work.
This is what I get on the error log file:

trying to GET /new.php3, cgi-parse-output reports: the CGI program /home/www/cgi-bin/php.cgi did not produce a valid header(program terminated without a valid CGI header. Check for core dump or other abnormal termination)

The php cgi works fine on the command line, producing right headers and parsing php3 files with no problem...

The list of modules :

configure --prefix=/home/www/cgi-bin --with-informix=/usr/informix --with-config-fil
e-path=/home/ns-home/config --enable-track-vars=yes --enable-memory-limit=yes --with-oracl
e=/usr/oracle/app/oracle/product/805 -with-gd=/usr/local/gdlib  --with-system-regex --with
-zlib=/usr/local --enable-sysvsem --enable-sysvshm --disable-display-source

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [1999-11-14 03:56 UTC] joey at cvs dot php dot net
Is this bug still there a/o 3.0.12?
 [2001-02-10 15:49 UTC] jimw@php.net
no feedback, closing.
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Feb 21 06:01:29 2024 UTC