php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #11783 CGI Error with non local Virtual directory
Submitted: 2001-06-28 12:47 UTC Modified: 2002-06-03 12:09 UTC
From: sliljedahl at ad-c dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: IIS related
PHP Version: 4.0.6 OS: win 2K server
Private report: No CVE-ID: None
 [2001-06-28 12:47 UTC] sliljedahl at ad-c dot com
when I run <?phpinfo();?>
or any other php script.
I receive: CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

I am using PHP 4.0.6
OS: Win 2000 server running IIS5 as a web server
Configured as such:
the directory containing the PHP script is on a remote file server with a shared directory.
IIS is setup to see the shared directory as a virtual directory.
running an asp or cgi-exe in the same virtual directory works fine. 
running php script from local directory of web server works fine.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-06-03 12:09 UTC] mfischer@php.net
Thank you for taking the time to report a problem with PHP.
Unfortunately your version of PHP is too old -- the problem
might already be fixed. Please download a new PHP
version from http://www.php.net/downloads.php

If you are able to reproduce the bug with one of the latest
versions of PHP, please change the PHP version on this bug report
to the version you tested and change the status back to "Open".
Again, thank you for your continued support of PHP.


 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Jan 31 21:05:54 2023 UTC