php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #11662 php code NOT prcoessed
Submitted: 2001-06-25 09:11 UTC Modified: 2001-06-26 05:08 UTC
From: isa at raceeend dot demon dot nl Assigned:
Status: Not a bug Package: Apache related
PHP Version: 4.0.6 OS: linux (ed. suse7.1)
Private report: No CVE-ID: None
 [2001-06-25 09:11 UTC] isa at raceeend dot demon dot nl
using
	linux (suse 7.1)
	apache-1.3.20
	mod_perl -1.25
	php-4.06

compiling 
	succeeded (after editing '../apache_1.3.20/src/Configuration' file)
	everything is 'static' compiled (no use of DSO)

	perl
		perl Makefile.PL APACHE_SRC=../apache_1.3.20
		HTTPD=1 USE_APACI=1
		make
		make install
		
	php4
		./configure --with-mysql=/usr --enable-track-vars
		--with-apache=../apache_1.3.20
		make
		make install

	apache
		./configure --enable-module=most
		--activate-module=src/modules/perl/libperl.a
		--activate-module=src/modules/php4/libphp4.a :)
		make
		make install

configuration
	httpd.conf 
		AddType application/x-httpd-php  .php
	cp php.ini-dist /usr/local/lib/php.in
	/usr/local/apache/bin/apachectl restart

Result
	In Netscape I get these :
	If I browse a *php file, then I just see the code.
	If I browse a *html file with embedded php stuff I don't see anything

So after days of compiling I finallaly ask some help 

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-06-26 05:08 UTC] sniper@php.net
Do NOT use 'apachectl restart' when you update DSO's.
You have to do it like this:

# apachectl stop
# apachectl start

--Jani

 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue May 21 08:01:31 2024 UTC