php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #10817 Web server won't start after configuration
Submitted: 2001-05-11 16:23 UTC Modified: 2002-06-02 13:52 UTC
From: craig at isi dot edu Assigned:
Status: Not a bug Package: iPlanet related
PHP Version: 4.0.5 OS: Solaris 2.6
Private report: No CVE-ID: None
 [2001-05-11 16:23 UTC] craig at isi dot edu
I'm trying to configure Netscape Enterprise server 3.6 for PHP4 with
NSAPI on a Solars 2.6 machine.

I was able to compile and install PHP with the following configuration:

configure  --with-mysql=/usr/local/mysql --enable-track-vars --enable-libgcc
--with-nsapi=/opt/entprise/netscape/suitespot

I completed the config work that is explained on this web site:
http://benoit.noss.free.fr/php/install-php4.html#step2

I added /usr/local/lib to LD_LIBRARY_PATH in web startup script.

When I start the web server I receive the following errors:

   pclose() failed. (2: unknown early startup error)


Any thoughts?

Thanks in Advance,
Craig

--
Craig Guest
USC/Information Sciences Institute
craig@isi.edu
~

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-06-02 13:52 UTC] derick@php.net
Thank you for taking the time to report a problem with PHP.
Unfortunately your version of PHP is too old -- the problem
might already be fixed. Please download a new PHP
version from http://www.php.net/downloads.php

If you are able to reproduce the bug with one of the latest
versions of PHP, please change the PHP version on this bug report
to the version you tested and change the status back to "Open".
Again, thank you for your continued support of PHP.


 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Jul 21 17:01:27 2019 UTC