php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #10488 --with-regex=apache fails to resolve php_regcomp when loading Apache
Submitted: 2001-04-25 08:55 UTC Modified: 2002-02-22 00:00 UTC
Votes:1
Avg. Score:3.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:0 (0.0%)
Same OS:0 (0.0%)
From: achowe at snert dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: Dynamic loading
PHP Version: 4.0.4pl1 OS: Redhat Linux 5.1 (MIPS)
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2001-04-25 08:55 UTC] achowe at snert dot com
System: Cobalt Qube 1
uname -a:   Linux mail.snert.net 2.0.34C52_SK #1 Tue Nov 30 18:14:40 PST 1999 mips unknown

./configure --with-regex=apache --with-zlib --enable-sysvsem --enable-sysvshm -
-with-ndbm --with-apxs --enable-debug --without-mysql

When attempting to restart the Apache server, the mod_php4.so fails to resolve the symbol  php_regcomp.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-01-14 02:35 UTC] lobbin@php.net
Does this happen on 4.1.1?
 [2002-02-22 00:00 UTC] php-bugs at lists dot php dot net
No feedback was provided for this bug for over a month, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Sep 28 07:03:37 2021 UTC