php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #10135 Problem(?) with environment variables when running as module
Submitted: 2001-04-03 07:52 UTC Modified: 2002-02-03 07:18 UTC
From: bogdan at itconsulting dot ro Assigned:
Status: No Feedback Package: Gettext related
PHP Version: 4.0.4pl1 OS: Win 2k
Private report: No CVE-ID: None
Have you experienced this issue?
Rate the importance of this bug to you:

 [2001-04-03 07:52 UTC] bogdan at itconsulting dot ro
The ideea is that when I run php as an Apache module, it is impossible to change the value of an environment variable.
I don't know if this is the way it's supposed to work or it's a bug

If I run it as CGI I don't have this problem,of course, it's a new process for each request, and the environment doesn't have the variable already set.

In fact what I want is to set the LANG environment variable for gettext to work, and different requests, might need to set different languages.

setlocale doesn't work for gettext.

Does anybody has any ideea ??

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-01-13 07:07 UTC] lobbin@php.net
Does this happen under 4.1.1?
 [2002-02-03 07:18 UTC] derick@php.net
No feedback was provided for this bug, so it is being suspended.
If you are able to provide the information that was requested,
please do so and change the status of the bug back to "Open".
 
PHP Copyright © 2001-2018 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Sep 21 21:01:25 2018 UTC