php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #9399 php won't compile with sablotron 0.51-- ld: cannot find -lxmltok
Submitted: 2001-02-22 07:47 UTC Modified: 2001-04-05 14:23 UTC
From: geek at gosub dot de Assigned: sterling (profile)
Status: Closed Package: Sablotron XSL
PHP Version: 4.0 Latest CVS (22/02/2001) OS: Linux 2.2.14
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: geek at gosub dot de
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2001-02-22 07:47 UTC] geek at gosub dot de
among others i configured like that

./configure --with-expat=/usr/local/lib --with-sablot --with-mysql=/usr/local/mysql --with-apache=../apache_1.3.12

i tried latest cvs , php4.0.4pl1 everytime getting

gcc -o conftest -g -O2   -Wl,-rpath,/usr/local/mysql/lib/mysql -L/usr/local/mysq
/usr/i486-suse-linux/bin/ld: cannot find -lxmltok
collect2: ld returned 1 exit status

in my debug.log

compiling with sablotron 0.50 is no problem, but it won't work with sablotron 0.51 


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-04-05 14:23 UTC] sterling@php.net
This is fixed in cvs
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Jul 04 16:01:27 2020 UTC