php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #8473 Like Bug id #7893
Submitted: 2000-12-29 06:41 UTC Modified: 2001-01-17 18:56 UTC
From: jcpastorr at teleline dot es Assigned:
Status: Closed Package: *XML functions
PHP Version: 4.0.4 OS: Red hat 6.2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: jcpastorr at teleline dot es
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2000-12-29 06:41 UTC] jcpastorr at teleline dot es
Under (PHP 4.0.3 pl1) There is no problem when I execute my script, with the same script under (PHP 4.0.4) I get "Document contains no data" from netscape.

Bug seems to be similar to Bug id #7893, because my script use a similar kind of structure.

You can test it with (Example 2. Map XML to HTML) of XML Tag Mapping Example site in 
secction LXXV. XML parser functions.

Regards.

John.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-01-03 13:21 UTC] sniper@php.net
Please try the latest CVS snapshot from http://snaps.php.net/ as this should be fixed.

--Jani
 [2001-01-17 18:56 UTC] sniper@php.net
No feedback and should be fixed in PHP 4.0.4pl1. If not, reopen this bug report.

--Jani
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Jan 27 06:01:24 2020 UTC