php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #78063 Issue with showing testing packages site
Submitted: 2019-05-24 09:11 UTC Modified: 2020-06-18 09:08 UTC
From: petk@php.net Assigned:
Status: Verified Package: PECL website (PECL)
PHP Version: Irrelevant OS:
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: petk@php.net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2019-05-24 09:11 UTC] petk@php.net
Description:
------------
Install site locally with the dev fixtures imported.

Visit:
https://pecl.php.net/packages.php?catpid=43&catname=Testing

there is a half of the page missing. On prod there is 500 error.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2020-06-18 09:08 UTC] cmb@php.net
-Status: Open +Status: Verified
 [2020-06-18 09:08 UTC] cmb@php.net
I can confirm this (seems to broken for any non-existing catpid),
but I have not been able to reproduce locally (under PHP 7.3 there
is only a harmless notice; under PHP 7.4 there are loads of deprecation
notices, but no fatal error).
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Sep 23 20:01:27 2020 UTC