php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #61175 The sapi/embed/php_embed.h header is not included in a custom Win32 snapshot
Submitted: 2012-02-24 10:57 UTC Modified: -
From: jmc at chakra-project dot org Assigned:
Status: Open Package: Unknown/Other Function
PHP Version: 5.3.10 OS: Windows XP Professional SP3
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: jmc at chakra-project dot org
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2012-02-24 10:57 UTC] jmc at chakra-project dot org
Description:
------------
I've fetched a fresh SVN snapshot from the 5.3.10 branch 
(https://svn.php.net/repository/php/php-src/branches/PHP_5_3_10), and configured 
it as follows:

configure --with-prefix=<INSTALL_DIR>
          --enable-cli
          --enable-embed=static
          --enable-zend-multibyte
          --enable-mbstring
          --enable-intl
          --disable-cgi

I then compiled PHP and made a custom snapshot archive for internal usage with 
"nmake snap", but it seems like the sapi/embed/php_embed.h header was not copied 
to the Release_TS directory.

I can replicate this behavior on both a Windows XP Professional SP3 machine and 
a Windows 7 Professional machine. My compiler is MSVC2008 (from Visual C++ 2008 
Express), and the Microsoft Windows SDK v6.1 is installed.

Expected result:
----------------
The sapi/embed/php_embed.h header should be included with the snapshot.

Actual result:
--------------
The sapi/embed/php_embed.h header is left out of the snapshot.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2012-03-01 23:21 UTC] mattficken@php.net
I can reproduce this problem too.

It sounds like this is a low priority issue, sorry.

If you have a fix for this problem, could you post it here, so it'll get committed at some point.


Thank you for helping to make PHP better.
 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Aug 19 11:01:29 2019 UTC