php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #5945 PHP (CGI) + IIS4 Hangs When connecting to Oracle
Submitted: 2000-08-03 17:38 UTC Modified: 2001-03-08 20:19 UTC
From: jsinglet at digitalassurance dot com Assigned:
Status: Closed Package: OCI8 related
PHP Version: 4.0.1pl2 OS: WINNT4.0 SP5
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
46 - 26 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2000-08-03 17:38 UTC] jsinglet at digitalassurance dot com
i have concluded that the PHP4pl2 just does not work with the OCI extention 
when created as a CGI under win32.
 

SETUP:
OS: WINNT Server 4.0
PHP: Latest CVS
Webserver IIS4
 
Details:
i build php.exe from scratch using the latest cvs. i then loaded in php_oci8.dll
to add the oracle functionality. all was well here. however when i execute this script from the comand line (or from the web) i get this error.
 
OleMainthreadWndName php.exe - Application Error
The instruction at 0x780104c1 referenced memory at 0x000000000 
memory could not be read.
 
now the important thing to note here is that this pops up in a dialog. which means THIS IS WHY PHP apears to be hanging when its executed from the webserver. 
there is no way to close the box so it hangs forever.
 
here is the script.
<?

OCILogon("j","p", "T");


echo "test";

//the script prings "test" and then hangs.....


 

?>


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-01-06 01:36 UTC] cynic@php.net
does this problem still exist in PHP 4.0.4?
 [2001-03-08 20:19 UTC] sniper@php.net
No feedback.

 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Sep 27 05:05:53 2022 UTC