php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #5842 Lost result (not printing all chars from table)
Submitted: 2000-07-28 20:03 UTC Modified: 2001-05-14 15:36 UTC
From: gk at svt dot unity dot net Assigned:
Status: Closed Package: Sybase (dblib) related
PHP Version: 4.0.1pl2 OS: Linux RH 6.2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: gk at svt dot unity dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2000-07-28 20:03 UTC] gk at svt dot unity dot net
sample script:
<html>
<head>
<title>Bug ?</title>
</head>
<table border=0>
<tr><td>
any text over 15240 chars. Very important!
</td></tr>
</table>

<?php
$conn = sybase_connect("SYBASE","user","user");
$baza = sybase_select_db(database,1);

$us_inf=sybase_query("SELECT id_user from users",1);
$nrow1=sybase_num_rows($us_inf);
$row=0;
while ($row < $nrow1){
// all data print properly, if comment next line
$data_u=sybase_fetch_array($us_inf);

// all data print properly, if comment next line
$id_user=$data_u[0];

$deb=sybase_query("SELECT id_user from users where id_user=1",1);

// all data print properly, if comment next line
$nrow2=sybase_num_rows($deb);

$row++;
}
?>

configure line:
"--with-apxs=/usr/local/apache/bin/apxs" \
"--with-oci8=/home/oracle/u01" \
"--with-sybase=/home/opt/sybase-11.9.2" \
"--enable-track-vars" \
"--enable-sigchild" 

php.ini:
any php.ini file

decription:
Any data, printed in table lost, when I try to receive any 
data from Sybase.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2001-05-14 12:23 UTC] joey@php.net
I could not verify this bug, but I don't have the Oracle stuff here.

As this is a fairly old bug, could you please test 4.0.5 or a snapshot and see if you still have the same problem?
 [2001-05-14 15:36 UTC] gk at svt dot unity dot net
This bug was closed some months ago
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Feb 18 16:01:27 2020 UTC