php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #57602 Fails to load with php
Submitted: 2007-04-01 12:34 UTC Modified: 2009-01-21 05:56 UTC
From: codeshop2007 at hotmail dot co dot uk Assigned:
Status: No Feedback Package: uploadprogress (PECL)
PHP Version: 5.2.1 OS: Suse10.2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: codeshop2007 at hotmail dot co dot uk
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2007-04-01 12:34 UTC] codeshop2007 at hotmail dot co dot uk
Description:
------------
One you have run peal install php will fail to load the uploadprogress module when starting.

The log gives this information.

PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php5/lib/php/extensions/uploadprogress.so' - /usr/local/php5/lib/php/extensions/uploadprogress.so: undefined symbol: php_rfc1867_callback in Unknown on line 0



Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2007-06-18 15:07 UTC] andy at paradigm-reborn dot com
I'm experiencing this same problem on one box, but not another.

Problem machine: 

Apache/1.3.37 (Unix) PHP/5.2.3 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a

PHP Version 5.2.3
 Command 	 './configure' '--with-apxs=/usr/local/apache/bin/apxs' '--prefix=/usr/local' '--with-xml' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--with-curl' '--with-dom' '--with-dom-xslt' '--with-dom-exslt' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--with-gd' '--with-jpeg-dir=/usr/local' '--with-png-dir=/usr' '--with-xpm-dir=/usr/X11R6' '--with-gettext' '--with-imap=/usr/local/imap-2004g' '--enable-mbstring' '--enable-mbstr-enc-trans' '--enable-mbregex' '--with-mcrypt' '--with-mhash' '--enable-magic-quotes' '--with-mysqli' '--with-mysql=/usr' '--with-openssl' '--enable-discard-path' '--with-pear' '--with-pspell' '--enable-sockets' '--enable-track-vars' '--with-ttf' '--with-freetype-dir=/usr' '--enable-gd-native-ttf' '--enable-versioning' '--with-xmlrpc' '--with-zip' '--with-zlib'
 [2007-07-17 05:12 UTC] chregu@php.net
Are you really sure, you are using 5.2?
 [2007-08-10 22:50 UTC] goran at extensionsforjoomla dot com
I have had the same problem while I was loading extension using LoadModule in httpd.conf or in php.conf or extension=uploadprogress.so in php.ini but when I finally placed uploadprogress.ini with:
; Enable uploadprogress extension module
extension=uploadprogress.so
in /etc/php.d it loaded without the problem.
 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Nov 12 18:01:32 2019 UTC