php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #55969 imagick_readimage return nothing
Submitted: 2004-01-22 12:30 UTC Modified: 2005-10-23 09:16 UTC
From: vt at costaid dot com Assigned: mcmontero (profile)
Status: No Feedback Package: imagick (PECL)
PHP Version: 5CVS-2004-01-22 (dev) OS: Windows XP Pro SP1
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please — but make sure to vote on the bug!
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
31 - 18 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2004-01-22 12:30 UTC] vt at costaid dot com
Description:
------------
I install php_imagick from PECL
<?
$handle = imagick_readimage( getcwd() . "/image.jpg" ) ;
?>
$handle is false.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2004-04-01 10:11 UTC] chregu@php.net
please try the latest release (0.9.9)
 [2005-03-10 02:48 UTC] shane at booyahnetworks dot com
Actually, it's still returning false even with the latest and greatest php_imagick.dll on XP.
 [2005-10-23 09:16 UTC] mike@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 [2005-11-13 11:10 UTC] comet at ourplanet dot at
I have this problem described above!
Strange is that the first imagick_readimage works fine.
If i want to open another file with a new handle, the handle is false.
 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Fri Dec 06 10:01:25 2019 UTC