php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #4938 "phpinfo()" reports wrong data
Submitted: 2000-06-09 18:53 UTC Modified: 2000-06-10 19:10 UTC
From: yubby at lanset dot com Assigned:
Status: Closed Package: Scripting Engine problem
PHP Version: 4.0.0 Release OS: Redhat Linux 6.2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: yubby at lanset dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2000-06-09 18:53 UTC] yubby at lanset dot com
<?php phpinfo() ?> reports the following:

System Linux uxweb2 2.2.14-12smp #1 SMP Tue Apr 25 12:58:06 EDT 2000 i686 unknown 
Build Date Jun 6 2000 
Configure Command './configure' '--with-mysql=/usr/local/mysql' '--with-apxs' '--with-ldap' 
Server API Apache 
Virtual Directory Support disabled 
Configuration File (php.ini) Path /usr/local/lib 
ZEND_DEBUG enabled 
Thread Safety disabled 


BUT, the actual 'configure' command when building the PHP binaries was:
./configure --with-config-file-path=/etc/httpd --with-mysql
=/usr/local/mysql --with-apxs --with-ldap

There is NO "php.ini" file in /usr/local/lib  BUT, there is one (which is obviously being read) where I specified it in the 'configure' command in "/etc/httpd"

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2000-06-10 19:10 UTC] stas at cvs dot php dot net
You are running wrong PHP. Configure command is not the command you listed. 
Please check your configuration - if you indeed installed the PHP module you think you have.
 
PHP Copyright © 2001-2018 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Dec 17 02:01:26 2018 UTC