php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #4761 exec, system all give an error on a fork...
Submitted: 2000-06-01 18:33 UTC Modified: 2001-04-27 12:52 UTC
From: jim at oublic dot org Assigned: derick (profile)
Status: Closed Package: *General Issues
PHP Version: 4.0.0 Release OS: Windows2000 Server
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: jim at oublic dot org
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2000-06-01 18:33 UTC] jim at oublic dot org
<script language="php">

# for linux    
#    $imageRoot = "/home/httpd/html/mrsid/mrsid_images/sample";
#    $binRoot = "/home/httpd/html/mrsid/bin";
#    exec("$binRoot/mrsid_retrieve -quiet -i $file -o d:/temp/out.jpg -icon");

# for windows
    $imageRoot = "d:/inetpub/wwwroot/sid/sample";
    $binRoot = "d:/inetpub/wwwroot/sid/bin";

    $file = "$imageRoot/aerial.sid";

# exec-ing any command fails with 'could not fork'  backticks, and system do the same
    exec("$binRoot/mrsid_extract -i $file -o d:/temp/out.jpg -icon");
    
    $fp = fopen("d:/temp/out.jpg", "rb");
    Header ("Content-Type: image/jpeg");
    fpassthru($fp);
    
</script>

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2000-06-10 19:28 UTC] stas at cvs dot php dot net
This is not a crash
 [2000-07-30 08:45 UTC] zak@php.net
I cannot get ISAPI filter to install in IIS on Win2k Pro.  When I install the filter and restart iis, the internet service manager hangs.

However, there are 4 separate bugs reports and at least two messages posted to php-win confirming this behavior.


 [2000-07-31 15:51 UTC] waldschrott@php.net

 [2000-07-31 15:59 UTC] waldschrott@php.net
just duped to other bugs, appears on w98,win2k,winnt with IIS4 and IIS5 (maybe Xitami too)...
 [2001-04-27 12:52 UTC] dbeu@php.net
fixed in cvs, wait for 4.0.6
 
PHP Copyright © 2001-2017 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Nov 19 01:31:42 2017 UTC