php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #37896 base64_decode not working
Submitted: 2006-06-22 20:31 UTC Modified: 2006-06-22 20:46 UTC
From: hjschock at danka dot de Assigned:
Status: Not a bug Package: Strings related
PHP Version: 5.1.4 OS: Windows XP SP2
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: hjschock at danka dot de
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2006-06-22 20:31 UTC] hjschock at danka dot de
Description:
------------
I have upgraded from PHP 5.0.1 to 5.1.4 (and also New Apache 2.2.2)
The PHP script which runs without problems with old version, now makes problems.
Example:
echo "Line bevor base64_decode: String is". $PWD ."<br>";
$PWD = base64_decode($PWD);  
echo "Line after base_64_decode: String is" .$PWD ."<br>";

The first echo shows the variable $PWD correct, but after 
$PWD = base64_decode($PWD);
the variable is empty.

I switched back to my old Apache and PHP version => all ok
Tried with Apache 2.0.55 and PHP 5.0.5  => all ok

Something wrong with base_64_decode??

regards
Hansjoerg

Reproduce code:
---------------
$PWD = "hu 5HPSaRWZKa62ONP2ycA==";
echo "Line bevor base64_decode: String is". $PWD ."<br>";
$PWD = base64_decode($PWD);  
echo "Line after base_64_decode: String is" .$PWD ."<br>";


Expected result:
----------------
After base64_decode we should have an output

Actual result:
--------------
nothing happens

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2006-06-22 20:46 UTC] tony2001@php.net
See bug #35116.
 
PHP Copyright © 2001-2019 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Dec 14 13:01:24 2019 UTC