php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #35819 charset parameter on oci_new_connect has no effect
Submitted: 2005-12-27 18:52 UTC Modified: 2006-01-16 00:21 UTC
From: mauroi at digbang dot com Assigned:
Status: Closed Package: OCI8 related
PHP Version: 5.1.1 OS: Windows XP
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
39 + 13 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2005-12-27 18:52 UTC] mauroi at digbang dot com
Description:
------------
i'm trying to connect to an AL32UTF8 database using a WE8ISO8859P1 client.
when i change the nls_lang parameter in the registry everything works fine, but if i try to change it by the charset parameter i get the wrong result.
tell me please what additional information i could supply...

thanks in advance.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2005-12-27 19:02 UTC] tony2001@php.net
That's because before 5.1.1 OCI8 was using old Oracle client, but this will change with 5.1.2.
 [2006-01-16 00:21 UTC] mauroi at digbang dot com
Works now
 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun Sep 24 08:01:25 2023 UTC