php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #35819 charset parameter on oci_new_connect has no effect
Submitted: 2005-12-27 18:52 UTC Modified: 2006-01-16 00:21 UTC
From: mauroi at digbang dot com Assigned:
Status: Closed Package: OCI8 related
PHP Version: 5.1.1 OS: Windows XP
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: mauroi at digbang dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2005-12-27 18:52 UTC] mauroi at digbang dot com
Description:
------------
i'm trying to connect to an AL32UTF8 database using a WE8ISO8859P1 client.
when i change the nls_lang parameter in the registry everything works fine, but if i try to change it by the charset parameter i get the wrong result.
tell me please what additional information i could supply...

thanks in advance.


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2005-12-27 19:02 UTC] tony2001@php.net
That's because before 5.1.1 OCI8 was using old Oracle client, but this will change with 5.1.2.
 [2006-01-16 00:21 UTC] mauroi at digbang dot com
Works now
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Jun 18 10:01:29 2024 UTC