php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #3478 Can't start web server after installation
Submitted: 2000-02-14 12:56 UTC Modified: 2002-10-01 14:29 UTC
From: cche16 at ms24 dot hinet dot net Assigned:
Status: Not a bug Package: Installation problem
PHP Version: 3.0.14 OS: RedHat 6.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: cche16 at ms24 dot hinet dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2000-02-14 12:56 UTC] cche16 at ms24 dot hinet dot net
Hi,

Before installing php-3.0.14, I had a apache server with
mod_perl and mod_ssl in my system. Both of the modules were
compiled in DSO mode. It worked well. After compiling php3 
in DSO mode and installing it, something happens. When I
restarted the server, it told me "restart: configuration broken, ignoring restart". So I stopped the server and started it again. The messages were formal. But the server wasn't up. I found a message in the error_log "caught SIGTERM, shutting down". I can't solve the problem. Please 
help me. 
 
The version of the related modules are 
apache 1.3.11
mod_ssl 2.5.0
mod_perl 1.21

Thank you.

Chad


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-10-01 14:29 UTC] hholzgra@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.



 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Sep 27 08:03:38 2021 UTC