php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #31487 Reference: http://bugs.php.net/bug.php?id=31195
Submitted: 2005-01-11 06:29 UTC Modified: 2005-01-11 07:26 UTC
From: matt at atopia dot net Assigned:
Status: Not a bug Package: MSSQL related
PHP Version: 4.3.10 OS: FreeBSD 4.10
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: matt at atopia dot net
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2005-01-11 06:29 UTC] matt at atopia dot net
Description:
------------
The bug described in http://bugs.php.net/bug.php?id=31195 has not been fixed in the latest snapshot, Tuesday Jan 11, 4.11-DEV.

As a side comment, I have two identical servers ... frodo and sox. Frodo is production, sox is devel.  They have the same configuration.  This issue ONLY exists on frodo, it does not exist on sox.  So it seems this bug (if it is not fixed in CVS) is circumstancial.  However, a revert back to 4.3.9 instantly fixed the problem on frodo, so I know its an issue with 4.3.10.

Reproduce code:
---------------
$query = "insert into my_tables (name) values ('Matt')";

if (mssql_query($query))
    echo "Successful Query";
else
    echo "Unsuccessful Query";

Expected result:
----------------
the row "Matt" is successfully inserted into the table, but bool(false) is returned (proved with var_dump).

Actual result:
--------------
bool(false) is returned where bool(true) should be returned.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2005-01-11 07:26 UTC] matt at atopia dot net
Bogus on my part.
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Sep 27 21:05:53 2022 UTC