php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #298 Missing symbols after make clean
Submitted: 1998-04-21 23:27 UTC Modified: 1998-04-24 10:14 UTC
From: bobh at wasatch dot com Assigned:
Status: Closed Package: Compile Failure
PHP Version: 3.0 Release Candidate 3 OS: Caldera OpenLinux 1.1
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: bobh at wasatch dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [1998-04-21 23:27 UTC] bobh at wasatch dot com
On the first make, it built normally.  I then changed my mind
about the configuration, went back and did "make clean" followed by 
another "make".  Got this:

bison -p php -v -d ./language-parser.y -o language-parser.tab.c
gcc -O2   -I. -I.   -I/usr/local/src/apache_1.2.6/src      
	-I/usr/include/mysql   -I/usr/local/pgsql/include        
	-c language-parser.tab.c -o language-parser.tab.o
/usr/lib/bison.simple: In function `phpparse':
/usr/lib/bison.simple:558: `yytname' undeclared (first use this function)
/usr/lib/bison.simple:558: (Each undeclared identifier is reported only once
/usr/lib/bison.simple:558: for each function it appears in.)

It does not run bison on the first make, as there is already
an up-to-date "language-parser.tab.c" in the source directory.
I'm guessing that there's an option missing from the bison
invocation or else there's some kind of version problem.  Bison --version
gives this:

GNU Bison version 1.24

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [1998-04-24 10:14 UTC] zeev
bison 1.24 is not supported
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Mar 04 13:01:25 2021 UTC