php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #25757 odbc_primarykeys error
Submitted: 2003-10-05 17:12 UTC Modified: 2003-11-25 15:31 UTC
Votes:2
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:2 of 2 (100.0%)
Same Version:2 (100.0%)
Same OS:2 (100.0%)
From: dlaroche at nobug dot lu Assigned:
Status: No Feedback Package: ODBC related
PHP Version: 4.3.3 OS: Windows XP Professional
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: dlaroche at nobug dot lu
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-10-05 17:12 UTC] dlaroche at nobug dot lu
Description:
------------
I'm trying to write a script to convert tables from a Microsoft Access (version from 97 to 2002) to MySQL. The first step is that I just want the structure of the tables, so I need several functions from odbc.

But for the primary keys, the function odbc_primarykeys doesn't work.

I read that I can get the key information of a table using the odbc_statistics function but this function doesn't work aswell.

Reproduce code:
---------------
$resAccessPrimaryKeyList = odbc_primarykeys($resAccessConnection, "", "", "tblManif");
echo(odbc_result_all($resAccessPrimaryKeyList));

Expected result:
----------------
don't know the result but I want to get a list with the primary keys of the table.

Actual result:
--------------
Warning:  odbc_primarykeys(): SQL error: , SQL state 00000 in SQLPrimaryKeys in E:\htdocs\ltam\odbc.php on line 65

Warning:  odbc_result_all(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in E:\htdocs\ltam\odbc.php on line 66

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-10-31 09:51 UTC] kalowsky@php.net
Try using a NULL value instead of "" for the empty 
slots.  That should solve the problem you're seeing.  
 [2003-11-05 00:34 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 [2003-11-07 07:57 UTC] dlaroche at nobug dot lu
It doesn't work with NULL values ...
 [2003-11-17 21:47 UTC] sniper@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.



 [2003-11-25 15:31 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sun May 16 10:01:24 2021 UTC