php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #25125 apache not starting
Submitted: 2003-08-18 03:50 UTC Modified: 2003-08-18 03:55 UTC
From: nagelr at web dot de Assigned:
Status: Not a bug Package: Apache related
PHP Version: 5.0.0b1 (beta1) OS: Windows 98
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: nagelr at web dot de
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-08-18 03:50 UTC] nagelr at web dot de
Description:
------------
Apache doesn*t start with the message, a item attached to the system not correct...

It sounds like the above mentioned (in red ink) issue. I looked at the sapi folder, but the dll name is still php4...

so how can I use php5 then?

Has the wrong dll been attached to the distribution?


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-08-18 03:55 UTC] derick@php.net
Sorry, but your problem does not imply a bug in PHP itself.  For a
list of more appropriate places to ask for help using PHP, please
visit http://www.php.net/support.php as this bug system is not the
appropriate forum for asking support questions. 

Thank you for your interest in PHP.

.
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Jun 15 18:01:30 2024 UTC