php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #23973 Ming Funtion don't work
Submitted: 2003-06-03 02:36 UTC Modified: 2003-07-20 10:37 UTC
Votes:2
Avg. Score:4.0 ± 0.0
Reproduced:2 of 2 (100.0%)
Same Version:1 (50.0%)
Same OS:1 (50.0%)
From: vicviper at skcc dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: Ming related
PHP Version: 4.3.2 OS: XP sp1a, Win2K sp3
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: vicviper at skcc dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-06-03 02:36 UTC] vicviper at skcc dot com
OS : Windows 2K sp3, Windows XP sp1 Hangul Version
HTTPD : Apache2, IIS 5.0
Browser : IE 6.0

don't work it or Crash System.

<?
  $f = new SWFFont("_sans"); //Crash
  /*
$f = new SWFFont("test.fdb"); //Crash
$f = new SWFFont("_sarif"); //Crash
etc. etc. etc....
 */
  $t = new SWFText();
  $t->setFont($f);
  $t->setColor(255, 0, 0);
  $t->setHeight(60);
  $t->addString("Advanced PHP");

  $m = new SWFMovie();
  $m->setDimension(320, 240);
  $i = $m->add($t);
  $i->moveTo(160-$t->getWidth("Advanced PHP")/2, 120+$t->getAscent()/2);

  $filename ="test.swf";
  $m->save($filename);
?>
<embed src="./<?echo $filename;?>" quality=high loop=false pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"type="application/x-shockwave-flash" width=600 height=300>
</embed>

Fix plz!!

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-07-20 10:37 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 [2004-02-28 18:44 UTC] mikkelbo at stofanet dot dk
I'm having the same problem. My config:

WinXP
Apache 1.3.23
PHP 4.3.4
IE 6.0

The browser hangs, and the systems memory use goes up about 300MB. When running php from a DOS prompt, the "PHP Script Interpreter" crashes.

The problem is apparently related to Windows.

-- 
Mikkel Rasmussen
 
PHP Copyright © 2001-2020 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Wed Dec 02 22:01:23 2020 UTC