php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #23512 won't run .php
Submitted: 2003-05-06 13:26 UTC Modified: 2003-05-14 11:03 UTC
From: leungda at shaw dot ca Assigned:
Status: Not a bug Package: *Web Server problem
PHP Version: 4.3.1 OS: Windows Server 2003 Enterprise
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: leungda at shaw dot ca
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-05-06 13:26 UTC] leungda at shaw dot ca
After I install the php v4.3.1 on my Windows Server 2003 enterprise edition, it won't run any php programs.

 

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-05-06 13:42 UTC] derick@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.

 [2003-05-14 11:03 UTC] sniper@php.net
Sorry, but your problem does not imply a bug in PHP itself.  For a
list of more appropriate places to ask for help using PHP, please
visit http://www.php.net/support.php as this bug system is not the
appropriate forum for asking support questions. 

Thank you for your interest in PHP.

.
 [2003-06-02 19:08 UTC] pmsgirl2k at msn dot com
I have this same problem. :(
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue May 18 17:01:24 2021 UTC