php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21947 Issues with OpenSSL v.0.9.7
Submitted: 2003-01-29 11:54 UTC Modified: 2003-02-13 19:50 UTC
Votes:11
Avg. Score:4.3 ± 0.9
Reproduced:11 of 11 (100.0%)
Same Version:3 (27.3%)
Same OS:6 (54.5%)
From: fennellgb at hotmail dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: OpenSSL related
PHP Version: 4.3.0 OS: RedHat 8.0
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: fennellgb at hotmail dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-01-29 11:54 UTC] fennellgb at hotmail dot com
After configuring PHP.4.3.0 with the newest version of OpenSSL.0.9.7 Apache 2.0.44 will fail to start due to a undefined variable in libphp4.so.

This is reproducable on 3 different machines.

switch used for configure: 
./configure --with-ssl=/usr/local/ssl/ {...}
/usr/local/ssl is where openssl.0.9.7 is installed

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-29 12:06 UTC] wez@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.



 [2003-01-31 18:45 UTC] sniper@php.net
Please try using this CVS snapshot:

  http://snaps.php.net/php4-STABLE-latest.tar.gz
 
For Windows:
 
  http://snaps.php.net/win32/php4-win32-STABLE-latest.zip

Some issues were just fixed.

 [2003-02-03 05:07 UTC] xedonx at pobox dot sk
i've that same problem with php 4.2.3 && openssl-0.9.7 && apache-1.3.27. All has been compiled ok, but when i start apache, it write error with undefined symbol:OPENSSL_add_all_algorithms_noconf ...
..php4-STABLE-latest.. with couple of my params did'nt configure :-(.
 [2003-02-13 19:50 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Aug 05 14:01:24 2021 UTC