php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21675 Relative includes and Apache Alias problem
Submitted: 2003-01-15 22:37 UTC Modified: 2003-02-07 23:45 UTC
From: chris at support dot wso dot net Assigned:
Status: No Feedback Package: Apache related
PHP Version: 4.3.0 OS: BSDI 4.1
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please — but make sure to vote on the bug!
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
20 - 5 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2003-01-15 22:37 UTC] chris at support dot wso dot net
Here's a post that pretty much sums-up the problem.

http://groups.google.com.au/groups?q=php+4.3.0+%22failed+to+create+stream%22&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&selm=501021782.1042219035023.JavaMail.luser%40dubb11h05-0.dplanet.ch&rnum=10

This is not my post, but it is exactly the same issue we are having. Here's my PHP entries in httpd.conf:

AddType application/x-httpd-php4 .php .php4
AddType application/x-httpd-php4-source .phps .php4s
AddHandler php4-script .phtml .p4html

Action application/x-httpd-php4 /cgi-bin/php4
Action application/x-httpd-php4-source /cgi-bin/php4
Action php4-script /cgi-bin/php4

Please note we were previously using 4.1.2 and
did not have this problem.

I appologize if my report is not extremly detailed.
if you need more info, please let me know.

Thank you,
Chris

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-25 16:12 UTC] shane@php.net
Please try using this CVS snapshot:

  http://snaps.php.net/php4-STABLE-latest.tar.gz
 
For Windows:
 
  http://snaps.php.net/win32/php4-win32-STABLE-latest.zip

Try the following patched file and see if your problem is fixed

http://cvs.php.net/co.php/php4/sapi/cgi/cgi_main.c?r=1.190.2.12

 [2003-02-07 23:45 UTC] sniper@php.net
No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.


 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Dec 07 19:03:40 2021 UTC