php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21461 Returning Turkish characters
Submitted: 2003-01-06 08:38 UTC Modified: 2003-01-09 00:26 UTC
From: uruzgar at aydinorme dot com dot tr Assigned:
Status: Closed Package: MSSQL related
PHP Version: 4.3.0 OS: win2k
Private report: No CVE-ID: None
Welcome back! If you're the original bug submitter, here's where you can edit the bug or add additional notes.
If this is not your bug, you can add a comment by following this link.
If this is your bug, but you forgot your password, you can retrieve your password here.
Password:
Status:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: uruzgar at aydinorme dot com dot tr
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-01-06 08:38 UTC] uruzgar at aydinorme dot com dot tr
I have  Php4.3.0 on Apache/1.3.27 (Win32) mod_gzip/1.3.26.1a with Win2kServer. 

I connect to MSSQL and execute a query whose return has Turkish characters. it connects  regularly but displays result wrongly.

in addition when i use a query whose parameters has Turkish characters didnt return a result set. 

same code run regularly on Php4.3.0 Apache/1.3.23 (Win32) mod_gzip/1.3.26.1a with winXPCorp

king regards

Umut Bar?? R?ZGAR

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-08 18:02 UTC] kalowsky@php.net
are you using a unicode capable connection?  Also if you can turn on logging in the SQL Server and see where in the connection it is failing.  
 [2003-01-09 00:27 UTC] uruzgar at aydinorme dot com dot tr
yeah i found the progblem. it's related with apache. i upgrade apache2 and the problem ends...

thanks all
 
PHP Copyright © 2001-2022 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Mon Aug 08 16:05:45 2022 UTC