php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21429 apache2 fails to load php-4.3.0
Submitted: 2003-01-05 07:16 UTC Modified: 2003-01-05 07:17 UTC
From: dev at news4sites dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: Apache2 related
PHP Version: 4.3.0 OS: linux8
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: dev at news4sites dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-01-05 07:16 UTC] dev at news4sites dot com
I installed apache-2.0.43 and php-4.3.0 following steps listed at
http://www.php.net/manual/en/install.apache2.php

apache installs fine with 
./configure --enable-so
make
make install

php installs fine with
./configure --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs
make
make install

Problem starts with when we add 
LoadModule php4_module modules/libphp4.so
AddType application/x-httpd-php .php

apache fails to start saying module /downloads/php-4.3.0/sapi/apache2filter/sapi_apache2.c is not compatible with this version of apache (found 20020628, need 20020903). Please contact the vendor for the correct version.

apache starts fine when load module statement is commented.

Thank you for your help
abhay aggarwal


Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-05 07:17 UTC] derick@php.net
Sorry, but your problem does not imply a bug in PHP itself.  For a
list of more appropriate places to ask for help using PHP, please
visit http://www.php.net/support.php as this bug system is not the
appropriate forum for asking support questions. 

Thank you for your interest in PHP.
 
PHP Copyright © 2001-2024 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Tue Feb 27 00:01:26 2024 UTC