php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #21385 php execution stops during processing
Submitted: 2003-01-03 05:36 UTC Modified: 2003-01-27 01:00 UTC
From: gduwelz-rebert dot cs at clearstream dot com Assigned:
Status: No Feedback Package: iPlanet related
PHP Version: 4.3.0 OS: solaris 2.6
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Welcome! If you don't have a Git account, you can't do anything here.
You can add a comment by following this link or if you reported this bug, you can edit this bug over here.
(description)
Block user comment
Status: Assign to:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: gduwelz-rebert dot cs at clearstream dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2003-01-03 05:36 UTC] gduwelz-rebert dot cs at clearstream dot com
We are working on Iplanet 6.0 SP2.
Some of our php pages are doing complex statement on Oracle database, and then can take more than a minute. But as soon as nothing is sent back to php (or the webserver) in less than 10 seconds, the webserver stop to load the page.
We have set the max_execution_time to 60, and nothing change.
We have tested the same pages on apache, and everything runs fine.

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2003-01-03 06:39 UTC] nicos@php.net
Can you please give more details so we can try to reproduce the problem to verify it's really PHP related? Try to run the scripts from the CLI too if you can and backtrace.

Thank you.
 [2003-01-07 09:47 UTC] kalowsky@php.net
setting to feedback
 [2003-01-27 01:00 UTC] php-bugs at lists dot php dot net
No feedback was provided for this bug for over 2 weeks, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".
 
PHP Copyright © 2001-2021 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Thu Dec 02 16:03:40 2021 UTC