php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #20038 CPU 100%
Submitted: 2002-10-23 05:58 UTC Modified: 2002-10-23 06:01 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: anders at aleborg dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: IIS related
PHP Version: 4.2.3 OS: Windows 2000 Server
Private report: No CVE-ID: None
View Add Comment Developer Edit
Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know!
Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem:
30 + 19 = ?
Subscribe to this entry?

 
 [2002-10-23 05:58 UTC] anders at aleborg dot com
The both CPU's(DUAL PIII 933) goes up to 100% on some scripts, specially on a webmailscript from http://www.uebimiau.sili.com.br/ 
The CPU goes up quite high on different PHP forums too!

Using Win2K, IIS5, SP3 all patches for windows
php.exe module

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-10-23 06:01 UTC] derick@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.

 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Apr 01 14:03:38 2023 UTC