php.net |  support |  documentation |  report a bug |  advanced search |  search howto |  statistics |  random bug |  login
Bug #20038 CPU 100%
Submitted: 2002-10-23 05:58 UTC Modified: 2002-10-23 06:01 UTC
Votes:1
Avg. Score:5.0 ± 0.0
Reproduced:1 of 1 (100.0%)
Same Version:1 (100.0%)
Same OS:1 (100.0%)
From: anders at aleborg dot com Assigned:
Status: Not a bug Package: IIS related
PHP Version: 4.2.3 OS: Windows 2000 Server
Private report: No CVE-ID: None
Welcome back! If you're the original bug submitter, here's where you can edit the bug or add additional notes.
If this is not your bug, you can add a comment by following this link.
If this is your bug, but you forgot your password, you can retrieve your password here.
Password:
Status:
Package:
Bug Type:
Summary:
From: anders at aleborg dot com
New email:
PHP Version: OS:

 

 [2002-10-23 05:58 UTC] anders at aleborg dot com
The both CPU's(DUAL PIII 933) goes up to 100% on some scripts, specially on a webmailscript from http://www.uebimiau.sili.com.br/ 
The CPU goes up quite high on different PHP forums too!

Using Win2K, IIS5, SP3 all patches for windows
php.exe module

Patches

Add a Patch

Pull Requests

Add a Pull Request

History

AllCommentsChangesGit/SVN commitsRelated reports
 [2002-10-23 06:01 UTC] derick@php.net
Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PHP.

 
PHP Copyright © 2001-2023 The PHP Group
All rights reserved.
Last updated: Sat Apr 01 15:03:39 2023 UTC